Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
20. február 2019

9 vecí, ktoré každý, kto miluje dobré jedlo, pozná!

Je aj k vášmu srdcu cesta vydláždená chutnou pizzou alebo hambáčom? Napríklad z Bistro.sk? Absolútne šťastie znamená, že vidíte prestretý stôl? Ak áno, pozor! Prinášame vám dobre známe veci.

 

1. "Dobrý deň/večer, máte tu objednávku!" Rajská melódia pre vaše uši. V podstate niečo veľmi podobné, ako "Ľúbim ťa najviac na svete."

 

2. Pozvali vás priatelia na party alebo chatu? Super, tešíme sa s vami. Lenže kým sa ostatní pozvaní pýtajú na to, kto tam bude, vás zaujíma len jedna vec: čo sa bude jesť. A nie je náhoda, že vás vždy vymáknu v kuchyni ako niečo zobkáte.

 

3. Chodíte na tie najnáročnejšie tréningy a športujete s takým nasadením, ako keby ste sa pripravovali na olympiádu. Vypotené kalórie však potrebujete po pohybe takmer okamžite doplniť. Dokonca už počas cvičenia intenzívne rozmýšľate, čo by ste si hodili do úst a ako k tomu prísť čo najrýchlejšie. Rýchli a dôveryhodný tip od nás: ako ináč, Bistro.sk 4. Jete od rána do večera, no máte to šťastie, že ste po predkoch alebo od Boha dostali do vienka darček v podobe štíhlej postavy? Gratulujeme a áno, závidíme vám. A samozrejme, nikdy sa nezabudneme opýtať: "Ty to všetko dokážeš zjesť?!" Existuje však aj druhá strana mince, keď sa vás cielene pýtame: "Naozaj to všetko chceš zjesť?" Ani hovoriť nemusíme, že v oboch prípadoch používate jednu a tú istú stručnú odpoveď. "Áno."

 

5. Joey zo seriálu Priatelia sa nikdy nepodelil o jedlo. Nepodelíte sa ani vy! Bodka. 

6. Krátky dodatok k predošlému bodu. Do jedla partnera, rodinných príslušníkov vy "vleziete aj bez pozvania". Veď čo, len tak nevinne ochutnávate.

 

7. Na Facebook a Instagram hádžete výhradne obrázky a fotky jedál. Žiadne počasie, žiadne zvieratká, žiadne deti, len jedlo!

 

8. Fascinujú vás všetky televízne kanály, kde sa varí, pečie, chodí sa po svete a ochutnávajú sa rôzne dobroty z miestnych kuchýň.Jedlo9. Počas toho, ako ste si prečítali tento článok (ešte dobre, že nebol náročný, ani dlhý), rozmýšľali ste v duchu, čo dobrého si z Bistro.sk objednať. Choďte smelo do toho, prajeme vám k tomu dobrú chuť!

 

Objednaj obrázok

Zdroj: Tizdolog