Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
26. február 2019

3 VELIKÁNI z Hollywoodu, ktorí sa radi dobre najedia

Sláva, uznanie, peniaze aj glamour Hollywoodu. Títo herci to všetko majú aj napriek tomu, že nemajú vypracované telá bohov a na bruchu presne šesť tehličiek. Skrátka, radi sa napapajú. A poriadne!

 

 

Kevin James

Amerického herca, komika, scenáristu a producenta Kevina Jamesa môžete poznať z komédií ako Hitch: Liek pre moderného muža, Dospeláci alebo Dospeláci 2. Nikdy nepatril medzi štíhlych krásavcov, ktorých je v Hollywoode neúrekom, no kariérne ho to vôbec neobmedzovalo. Stále nakrúca jeden film za druhým, je štvornásobným otcom, občas skúsi nejakú tú diétu (neúspešne) a nehanbí sa povedať, že dobré jedlo miluje.  

 

Danny DeVito

Meria len 152 cm a v jeho žilách, už to je ho meno naznačuje, koluje talianska krv. Pri pohľade na neho si zrejme poviete, že rád do seba hádže jedlo od rána do večera, no opak je pravdou. Tento uznávaný herec a režisér je prísnym vegetariánom. Dopraje si, ale dodržuje pravidlo „päť porcií denne“. Aj keď ako tvrdí: Vegetariánsky burger nikdy, za žiadnych okolností neodmietnem!“ Ak ste teraz dostali chuť, môžete si ho objednať aj vy na Bistro.sk.

 

John Goodman

Kilá sú jeho poznávacím znamením a na nich si vlastne dokázal postaviť aj svoju kariéru. Herca ste mohli zaregistrovať vo filmoch ako Flintstonovci alebo v romantickej komédii Divoké kočky. Nadváhu nikdy neriešil, rád si doprial chutné dobroty. Hlavne steaky! Keď už jeho lekári bili na poplach, spamätal sa a začal sa viac kontrolovať. Výrazne schudol, prestal fajčiť a dáva si oveľa väčší pozor ako v minulosti. Stravuje sa zdravo, ale dokáže vraj vytvárať chutné kreácie z jedál! To na neho bonzla manželka, Anna Beth. 

 

Objednaj obrázok