Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
06. september 2019

Čas na párty? 9 tipov, čo si objednať v Bratislave

Čas na párty v kruhu dobrých priateľov či rodiny sa nájde vždy. Horšie to ale môže byť s jej prípravou. Ak nestíhaš, alebo sa ti jednoducho len nechce, nemusíš tráviť dlhý čas v kuchyni. Chutné občerstvenie si môžeš rýchlo a bez akejkoľvek námahy objednať z pohodlia domova. Choď na Bistro.sk a presvedč sa, že podniky v Bratislave sa dokážu postarať o to, aby tvoji hostia neboli hladní.

 

 

#1 Pizzou nič nepokazíš

Ak by si mal vybrať jedlo, ktoré sa nepochybne spája s párty, pravdepodobne by si povedal pizzu. Najedia sa z nej pokojne viacerí ľudia a z pestrej ponuky si dokáže vybrať snáď každý. Vedel si, že Bistro.sk ti v Bratislave ponúka až 134 reštaurácií, z ktorých si môžeš objednať toto obľúbené párty jedlo? Pizza s talianskym nádychom, na americký štýl, pizza štangle alebo veľké XXL pizze vhodné na každú párty.

 

 

#2 Čas na burger?

Alternatívou pizze môže byť pokojne burger. Veď prečo neprekvapiť svojich priateľov na párty na americký štýl? Nemusíš sa namáhať dlhou prípravou domácich burgrov, chutné nájdeš naprieč celou Bratislavou. Vybrať si môžeš obľúbený Regal Burger alebo si pochutnaj na tých z Estévéčky, ktoré si chvália najmä vysokoškoláci, ktorí bývajú na internátoch v Mlynskej doline.

 

 

#3 Pochutnajte si na ázijskej kuchyni

Patríte medzi milovníkov číny a sushi? Výborne, svojich hostí môžeš prekvapiť chutným občerstvením zo susedného svetadielu. Stav na čínske rezance, čerstvé sushi alebo spolu vyskúšajte poké z obľúbeného Poké baru. Stačia štyri kliknutia na Bistro.sk a "paličková párty" sa môže začať.

 

 

#4 Čo povieš na "chlebíčky" z Bistra?

Keď nedáš dopustiť na tradičné obložené chlebíčky, ktoré sa ti od detstva spájajú s každou návštevou, vďaka Bistro.sk ich na svojej párty môžeš mať bez námahy. Množstvo bratislavských reštaurácií ti ponúka ich rôzne variácie. Nájdeš ich medzi predjedlami alebo pochutinami a vybrať si môžeš z toastov, jednohubiek, sendvičov alebo hrianok. V ponuke je tiež hneď niekoľko chutných nátierok. Preto ak si zakladáš na tom, aby počas párty bolo niečo pod zub vždy na stole, nemáš dôvod váhať.

 

 

#5 Ak ste skôr na sladké, vyskúšaj párty balenie wafflí

Vyváženie chutí je dôležité, preto rozumieme tomu, ak chceš mať na stole pre svojich hostí pripravené aj niečo sladké. Cez Bistro.sk si môžeš objednať napríklad palacinky, waffle alebo cheesecake. Vyskúšaj obľúbené bratislavské Bubble Waffle, kde si môžeš vybrať aj z párty ponuky. Keď sme pri XXL baleniach a veľkostiach, tvoji hostia by určite nepohrdli ani trojkilovým cheesecake-om.

 

#6 Pre "FIT hostí"

Vravíš si, že všetky spomenuté tipy majú pre teba a tvojich známych príliš veľké množstvo kalórií? Žiadny problém, na Bistro.sk nájdeš aj pestrú ponuku šalátov. Tie môžu byť hlavným chodom, alebo ich môžeš použiť aj ako prílohu napríklad k nejakému grilovanému mäsu.

 

#7 Inšpiruj sa arabskou kuchyňou

Hummus si našiel svojich nadšencov aj v "slovenských vodách", preto sa nemusíš báť s občerstvením trochu experimentovať. Pripraviť chutný domáci hummus sa nemusí podariť každému, preto stav na istotu a vyber si zo širokej ponuky na Bistro.sk. Objednávaj napríklad z Hummus and Couscous bar Bory Mall.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

WEEKLY OFFER!!! BAKED VEGGIE & TOMATO HUMMUS 🍅 Tento týždeň sme si pripravili niečo pre vegetariánov. Nemôžete odolať pečenej zmesi maslovej tekvice, brokolice, cibuľky a karfiólu v jedinečnej smotanovo-šalviovej omáčke. To celé v harmónií s paradajkovým hummusom a pečeným chrumkavým cícerom v limetkovej zálievke. Tak neváhajte a prídte si aj vy po svoj špecial do @hummus_and_couscous_bar 🍅🥦🍅🥦 #hummusniejehumus #hummusandcouscousbar #tomatohummus #chickpeas #pumpkin #tomato #brocoli #cauliflower #weeklyoffer

Príspevok, ktorý zdieľa Hummus and Couscous Bar (@hummus_and_couscous_bar),

 

#8 Street food priamo u teba doma

Máte chuť na street foodové jedlá, no nechce sa vám nikam ísť? Na tvojej párty nemusia chýbať. Široká ponuka kebabov z celej Bratislavy, hotdogy alebo čoraz viac obľubovaná gyoza. Priprav pre svojich známych dobroty z NYC Corner alebo Foodstocku. Aj v tomto prípade platí, že si môžeš vybrať z párty ponuky, ktorá je väčšinou vyskladaná aj z pizze, kebabov a hotdogov. Neznie to zle, však?

 

 

 

#9 Kalorická bomba?

Ak ti neprekážajú trochu mastnejšie a ťažšie stráviteľné jedlá, tvoja obývačka sa môže premeniť na menší fastfood. V prípade, že máš pre hostí pripravené aj väčšie množstvo alkoholu, mastné jedlá nemusia byť najhoršou voľbou. Môžeš zvoliť hranolky, vyprážané krídelká, pečené rebierka a k tomu možno cibuľové krúžky. Zdá sa ti to stále málo? V prípade, že nestíhaš ísť ani do obchodu, ti Bistro.sk ponúka aj lákavý bonus. Priamo domov si môžeš objednať aj chipsy, tyčinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje. Dokonca aj párty sud piva.

 

Objednaj obrázok