Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
22. október 2019

Najlepšie burgre v Košiciach? Geronimo Express má chuť Ameriky

Predstav si chutný šťavnatý burger, kvalitné mäso a čerstvé domáce žemle. Už sa ti zbiehajú slinky? Geronimo Express priniesol do Košíc presne to, čo tam chýbalo. Chuť Ameriky môžeš zažiť aj tak, že sa z východného Slovenska ani len nepohneš.

 

 

Ak miluješ Ameriku, potom ťa podnik Geronimo Express určite očarí. Reštaurácia je inšpirovaná americkým fastfoodom, no kvalita je ďaleko lepšia. Kuchári vstávajú každý deň skoro ráno, a to len preto, aby svojim zákazníkom dopriali čo najlepšiu chuť. Denne totiž pečú čerstvé chrumkavé domáce žemle. K tomu pridajú aj kus kvalitného írskeho mäsa, ktoré zreje až šesť týždňov. 

 

 

Ponuku majú skutočne širokú. Môžeš si dať len obyčajný burger, ktorý ťa určite zasýti. No ak patríš medzi gurmánov, alebo je vás hladných viac, vyber si z Burger menu. V ponuke je dokonca aj Burger mini set. Samozrejme nechýbajú hranolky a cibuľové krúžky. Keď kalorická bomba, tak určite v Geronimo Express

 

 

V jedálnom lístku nájdeš aj polievky alebo chutné jedla z grilu, ak by si náhodou na šťavnatý burger nedostal chuť. Čo pochybujeme, že je vôbec možné. A čo si dopriať po takomto poriadnom jedle? No predsa výborný dezert, ktorý je takisto v ponuke. 

 

Ameriku piamo u seba doma môžeš mať vďaka košickému Geronimo Express. Ochutnaj vychýrený burger a určite neoľutuješ. Je za ním poriadny kus práce a ranného vstávania. Pre chrumkavé domáce žemle a kvalitné írske mäso sa preto tento podnik oplatí navštíviť. Ak sa ti ale nechce pohnúť z pohodlia domova, klikaj na Bistro.sk a za pár minút ho máš u seba. 

 

Objednaj obrázok