Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
29. január 2020

Vďaka Tasty Park Košice môžeš mať street food priamo u seba doma každý deň

Street food sa v posledných rokoch teší obrovskej obľube vo svete aj u nás na Slovensku. Jeho jedinou nevýhodou je, že si na chutných jedlách môžeš v stánkoch pochutnať len počas niekoľkých dní v roku. Vďaka podniku Tasty Park Košice ho ale môžeš zažiť kedykoľvek. 

 

 

Stáva sa ti, že večer pri telke dostaneš chuť na poriadny burger, hotdog alebo hranolky? Stačí pár kliknutí a ozajstný street food môžeš mať priamo u seba v obývačke. Tasty Park Košice síce patrí medzi mladšie podniky, no o to viac si potrpia na to, aby svojim zákazníkom ponúkli kvalitu svetového street foodu.

 

 

Prevádzku nájdeš, už ako prezrádza názov, na východe Slovenska v Košiciach. V ponuke sú šťavnato vyzerajúce burgre, hotdogy, wrapy aj hranolky. Nemusíš preto čakať na to, kým sa v meste objaví nejaký street food, stačí si objednať. Doniesli do Košíc presne to, čo v nich chýbalo - výborné jedlo, ktoré je v ponuke celoročne. 

 

 

Medzi jeho ďalšie pozitíva patrí to, že myslia aj na planétu. Všetky jedlá ti zabalia do eko obalu, a tak nemusíš mať výčitky, že kvôli donáške jedla uškodíš životnému prostrediu. Tých, ktorí si pri jedení neradi zašpinia ruky, potešia rukavice, ktoré dostanú ku každému jedlu. Už sa ti zbiehajú sliny? Stačí si objednať na Bistro.sk.