Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
15. január 2019

Tri známe krásky, ktoré sa za svoje krivky nehanbia!

My netvrdíme, že teraz začnite jesť piate cez deviate, len aby z vás bola chutná oblinka. No ani to, aby ste zbytok svojho života prežili na troch šalátových lístkoch len preto, aby ste vyzerali ako modelka z titulky magazínov. Krivky sú opäť v kurze a sú známe krásky, ktoré sa nehanbia za to, že sa dokážu dobre najesť. A áno, často zhrešia!

Nigella Lawson

Život je krátky, treba si ho vedieť užiť a vychutnať. Ako aj fantastické jedlá, ktoré sa nám ponúkajú, napríklad aj na Bistro.sk! Výber je predsa ohromne veľký! A ruku na srdce, aký by to bol život bez dobrého jedla? Smutný a skľučujúci. Vedia to aj známe krásky, ktoré povedali rázne nie "kultu à la chrt" a rôzne dobroty konzumujú takým zvodným spôsobom, že pri pohľade na ne nám stekajú slinky po brade.

 

NIGELLA LAWSON

Vieme, vieme, momentálne je táto "bohyňa z kuchyne" o 20 kíl ľahšia, ale pripisujeme to tomu škaredému rozvodu, s ktorým sa musela vyrovnať. Predtým však bola Nigella krv a mlieko, v jej slovníku by ste nikdy nenašli slovo diéta a kade chodila, tam vytrubovala: "Nikdy by som sa nevzdala dobrého jedla len preto, aby som lepšie vyzerala na fotkách!" Žerú ju páni, žerú ju dámy, vlastne zdá sa, že celý svet je prudko Nigella pozitív. A v konečnom dôsledku, tak to má byť!

 

KEELY SHAYE SMITH

Táto bacuľka je manželkou toho najšarmantnejšieho herca na svete, Pierca Brosnana. A teraz sa podržte, dvojica je už 25 rokov spolu a to bez jediného škandálu. Keely na začiatku vzťahu trápili kilá navyše, dobré jedlo v spoločnosti svojho manžela si však len ťažko odopierala. Skúšala diéty, ktoré však nikam neviedli. Najkrásnejšie je ale to, že Pierce ju miloval, miluje a aj bude s kilami navyše a nikdy ju ináč nenazýva ako "Moje dievča!"

 

ASHLEY GRAHAM

Ikonickú plus size modelku svet obdivuje. Roky učí ženy na to, aby sa naučili mať rady, rady svoje telo, svoje kilá navyše a nenechali sa ovplyvňovať okolím. Ona sama rada zhreší, miluje dobré jedlá, miluje koláče a samozrejme, miluje aj cvičenie, lebo chce byť vo forme. V XXL forme!

 

Objednaj obrázok