Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
16. január 2019

5 komentov, na ktorých sa zaručene zasmejete

Naši zákazníci sa vedia v komentároch poriadne odviazať. Okrem hodnotenia pridajú vtipný zážitok, úvahu alebo aspoň poradia kuchárovi. Jednoznačný dôkaz, že jedlo z Bistra inšpiruje ku kreativite a lepšej nálade. Pobavte sa s nami.

Pizza

1. Double fail

„Pizza výborná a k tomu grátis funny story: Objednali sme si Capri a Quatro Formagi, doniesli nám omylom namiesto Quatro Formagi nejakú inú pizzu. Ospravedlnili sa a tú, čo sme dostali omylom, nám nechali a keď nám už mali doniesť tú Quatro Formagi, dostali sme znova Capri. Ponaučenie z dnešného dňa znie: Skontroluj pizzu ešte pri kuriérovi. Každopádne nám chutilo a boli sme spokojní, objednáme určite aj nabudúce.

 

2. Keď vie zákazník lepšie ako kuchár

„Fajná, ale ten cesnak by som dal až na koniec, nie na začiatku pečenia.“

„Gyros cestovinky, topka. Neviem, kto môže napísať, že sú vraj s tatárskou, keď sú s cesnakovým dresingom. Asi nejaký Tatár, čo nevie čítať a nevie, čo zje.“

 

Ani nenaplnené očakávania v zákazníkoch nezabíjajú optimistov.

„Ten špíz bol super, škoda len, že mal v sebe iba jednu cherry paradajku, ale za to až dva šampiňóny? :D Pizza Amazing je skvelá, je to taká ideálna kombinácia sladko slanej pizze. Ale už som z nej aj celkom prejedený...:)

 

3. Food orgazmus

„Opakujem sa neustále, ale pizzér má zlaté ruky, a ak by bola nobelovka za pizzu, tak je pán. Chalan z donášky je top a mám výčitky, že som nemal cash na tringelt. Toto bola symfónia a niet k tomu, čo dodať. Ste super, ste top. Zbytok pizzérii by mali zavrieť, zamknúť a kašľať na to. Ešte raz ďakujem celému tímu pizzérie Marchelo, som vaším otrokom. Ste top, ste jednička a nemáte konkurenciu. Vydržte v tom, čo robíte a konkurencia padne sama."

 

4. Záhada stratenej pizze

„Požičal som večer kamošovi mobil, keď sme pili, aby si cez appku objednal pizzu. Takmer celý deň nič nejedol. Pizza neprišla. Potom sme zistili, že mi ju objednal domov na druhý deň... aspoň som mal postarané o obed.

 

5. Toto písal nejaký TOP týpek

„Pizza TOP, kuriér TOP, moja spokojnosť TOP TOP TOP! Bistro.sk je proste TOP. V mojom rebríčku donáškových služieb ste TOP. Takže, ako som už povedal, všetko bolo úplne TOP TOP a dávam TOP hodnotenie.“

 

Máte aj vy nejaké vtipné zážitky s donáškou z Bistro.sk? Podeľte sa o ne v komentároch!