Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
16. január 2019

Jedlo odhalí, aký ste priateľ

Patríte medzi ľudí, čo nadväzujú jednoducho priateľstvá? Alebo máte okruh svojich najlepších priateľov a ťažko sa do neho dostane niekto ďalší? Toto všetko a o mnoho viac o vás odhalí to, aké jedlo je vaše najobľúbenejšie.

oslava

Tak poďme na to, stačí si vybrať svoju obľúbenú kombináciu jedla a hneď odhalíte o svojom vzťahu k priateľom to, čo ste možno nevedeli.

 

Hranolčeky s kečupom

Vo vzťahu k priateľom pôsobíte ako ochranca. Vo vašej blízkosti sa vaši priatelia cítia bezpečne ako pri svojich rodičoch. Nevyvolávate hádky ani konflikty, ale snažíte sa im predísť a upokojiť všetkých naokolo. Len tak ďalej, vaši priatelia vás majú radi.

 

Palacinky s nuttelou

Ste empatický a prispôsobivý priateľ. Ak sa niekto z vašich blízkych potrebuje vyrozprávať, ste mu vždy na blízku a snažíte sa mu poradiť. Vaši priatelia vedia, že sa na vás môžu spoľahnúť.

 

Slanina a vajíčko

Ste ten typ priateľa, ktorý je za každú zábavu. Všetko, čo vaša partia kedy podnikla, bol váš nápad. Pripravujete pre svojich priateľov prekvapenia, dobrodružstvá. Vedia, že s vami sa určite nudiť nebudú a zažijú nezabudnuteľný večer.

 

Burger a hranolčeky

Vaši priatelia vo vás vidia vodcu a autoritu. Takmer vždy viete presadiť svoj názor a ostatní ho berú za rozumné riešenie. Ak niekto z vašich priateľov potrebuje vyriešiť nejakú situáciu, obráti sa na vás a zisťuje akoby ste ju riešili vy.

Testovačka

Pizza a pivo

Radi rozprávate vtipy a príhody zo života. Vašich priateľov privádzate k záchvatom smiechu. Všetko, čo poviete berú ako žart alebo nejakú príhodu. Ak niekedy niečo myslíte naozaj vážne, neveria vám. Ste jednoducho ten zabávač celej partie.

 

Soté s ryžou

Vy ste sa do partie dostávali ťažšie, ale už v nej máte svoje stabilné miesto. Tvoji priatelia vám dôverujú. Nie ste síce zabávač ani bútľavá vŕba, ale viete pomôcť a poradiť, ak je to potrebné. Pri väčšej skupine ľudí, ste ten, čo často iba počúva a rozpráva menej.

 

Tak ako. Vypovedá naozaj jedlo o vašom vzťahu k svojim priateľom? Dajte nám vedieť do komentára, aké jedlo máte radi vy alebo vaši priatelia a či ste sa v našej charakteristike našli.