Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
16. január 2019

Objednajte si pizzu a povieme vám, aký je váš charakter

Keďže je medzi vami veľmi obľúbená kampaň, v ktorej dostanete za 3 objednávky, ako odmenu, pizzu zdarma, rozhodli sme sa podeliť sa s vami o chute, ktoré si môžete na svoju pizzu dopriať aj vy. Pizza sa nájde naozaj pre každého a záleží len na vašom charaktere, aký typ pizze si vyberáte. Skúste si test a zistite, či charakteristika podľa výberu obľúbenej prílohy bude sedieť aj na vás.

Testovanie

Predstavte si svoju obľúbenú pizzu. Aká prísada na nej nesmie chýbať?

 

A: jednoznačne niečo ostré – pizza, na ktorej chýba chilli, Jalapeño alebo kajenské korenie, nie je to pravé orechové

 

B: zelenina, veľa zeleniny – vždy si vyberiete pizzu, na ktorej je aj čerstvá zelenina

 

C: dovolenkové chute – najlepšia pizza je tá, čo obsahuje minimálne 2 druhy 8-nohých živočíchov

 

D: vajíčko je najlepšie – pri výbere pizze je rozhodujúcim faktom to, či obsahuje vajíčko

 

E: šunka, kuracie mäso a samozrejme aj slaninka či klobáska – ste mäsožravec a pizza či akékoľvek jedlo bez mäsa, považujete za dezert a nie hlavné jedlo

 

F: čierne aj zelené olivy – top ingrediencia sú čierne či zelené guličky, ktoré majú skvelú chuť

 

G: syr, ale nie obyčajný, ale kozí – pizza Quatro formaggi je voľbou číslo 1

Pizza

Čo obľúbená prísada znamená?

Vybrali ste si? Ktorá ingrediencia nesmie chýbať na talianskej pochúťke? Poďme sa pozrieť, čo táto prísada hovorí o vašom charaktere a osobnosti.

 

A: Ak na vašu pizzu vždy pridáte niečo pikantné, znamená to, že radi riskujete. Patríte medzi ľudí, ktorí sa nezľaknú ani situácií, ktoré majú niekoľko riešení.

 

B:Zeleninu, najmä tú čerstvú, si na svoju obľúbenú pizzu pridávajú ľudia, ktorí radi flirtujú a nadväzujú nové známosti.

 

C: Plody mora sú charakteristické pre ľudí, čo podávajú konštruktívnu kritiku a dodržiavajú svoje zásady.

 

D: Pizza, na ktorej musí byť vajíčko, o vás hovorí, že nepatríte medzi ľudí, ktorí chcú byť za každú cenu stredobodom pozornosti. Vo väčšine prípadov ide o jedincov, čo vedia presadiť svoj názor bez toho, aby niečo prikazovali.

 

E: Ľudia, ktorí uznávajú jedlo, len v tom prípade, ak je na ňom mäso, sú rodinne založení a najradšej si dobré jedlo vychutnávajú v pohodlí svojho domova. Pozor, však, pri ľuďoch, čo si doprajú na svoju obľúbenú pizzu jedine kuracie mäso. Tu máte dočinenie so súťaživým človekom.

 

F: Aj vám sa niektorí ľudia zdajú, akoby ste ich poznali celý život a môžete im dôverovať? Určite si na pizzu dávajú olivy, pretože toto je ingrediencia, ktorú dôveryhodní ľudia milujú.

 

G: Syrovú pizzu, na ktorej nesmie okrem nivy či parmezánu, chýbať kozí syr, obľubujú citliví ľudia. Ak si objednáte pizzu a zapnete k nej romantický film, určite sa nevyhnete slzám, ak všetko dobre skončí.

 

Tak ako? Našli ste sa v charakteristike podľa toho, čo je najobľúbenejšia prísada na pizzu? Alebo ste tam našli niektorého zo svojich priateľov či príbuzných. Dajte nám vedieť o sebe do komentára.

 

Tip od Bistro.sk

Na Bistro.sk nájdete viac ako 800 reštaurácií, v ktorých je najčastejšie predávané jedlo práve pizza. Ak ste sa zoznámili s novým potenciálnym partnerom či partnerkou, nechajte ho objednať pizzu a odhaľte jeho charakter hneď na začiatku :)