Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
16. január 2019

Chcete zlepšiť svoj biznis? Jedzte spolu!

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sa v úspešných a silných firmách vždy nachádza miestnosť, v ktorej sa môžu zamestnanci stretnúť a naobedovať spolu? My poznáme hneď niekoľko dôvodov.

jedlo

Zvýšenie efektivity práce

Kolegovia, ktorí spolu pravidelne obedujú, spolu aj lepšie spolupracujú. Rýchlejšie a efektívnejšie riešia problémy a nečakané úlohy.  

 

Menšie riziko vyhorenia

Pri spoločných obedoch sa so svojimi kolegami rozprávate o práci spravidla iba prvých 5 minút, zvyšný čas venujete osobnejším témam. Týchto necelých 30 minúť, ktoré venujete jedeniu a rozprávaniu o čomkoľvek inom ako je vaša práca, stačí na to, aby si vás mozog oddýchol a pripravil sa na druhú polovicu dňa.

 

Zlepšenie vzťahov

Pri spoločných obedoch si budujete priateľské vzťahy na svojom pracovisku. Znamená to, že sa viac tešíte do práce práve vďaka spoločnému obedovaniu a klebeteniu so svojimi spolupracovníkmi.

Jedlo

Tak, ako sa už mnoho rokov hovorí, že láska ide cez žalúdok, idú cez žalúdok aj vzťahy medzi zamestnancami a spolupracovníkmi. Tak, smelo do študovania ponuky denného menu v reštauráciách vo vašom meste. Po vybratí jedla stačí už iba kliknúť na objednať a počkať si na príjemne a chutne strávený čas s kolegami.