Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
25. január 2019

Tieto svetové celebrity PIZZU milujú!

Pozná ich celý svet, vlastnia okázalé haciendy, luxusné autá a peniaze môžu prehadzovať pokojne aj lopatami. Každý by zrejme tvrdil, že s nimi nemá vôbec nič spoločné. Lenže má!!! Tak ako my, aj oni milujú PIZZU! Ktoré to sú?

Beyoncé

Speváčka hrdo prezentuje svoje kypré krivky, nezahaľuje svoje telo do XXL kúskov, pokojne si na seba oblečie obtiahnuté šaty a hodí na sociálne siete fotky s pizzou. Preferuje však vegetariánsku stravu, zeleninu totiž miluje na všetky spôsoby. A potešíme vás, na Bistro.sk si máte z čoho vyberať aj vy!

 

Brad Pitt

Miloval svoju manželku Angelinu Jolie, svoje deti, no vraj aj alkohol. Preto sa rozviedli. A potom ešte miluje pizzu. Podľa najnovších informácií už alkohol zo svojho života vypustil, pizza ho však bude aj naďalej sprevádzať ☺

 

Bella Hadid

Krásna modelka, ktorá si rada dopraje. Bella si svoju váhu až tak úzkostlivo nestráži, keď má chuť na pizzu, tak sa tomu nebráni zubami-nechtami, ale si objedná a zje. Ako sa raz sama v jednom rozhovore priznala, raz celú, inokedy polku a niekedy jej stačí aj malý kúsok. Raz týždenne!    

 

Simon Cowell

Veľmi by nás zaujímalo, či prísny porotca talentových súťaží zvykne ohodnotiť aj jedlo, ktoré si dáva do úst?! Simon na pizzu nedá dopustiť. Podľa jeho slov mu to zachraňuje život počas hektických pracovných dní. Ak ani vy nestíhate, objednajte! Bistro.sk je tu každý deň pre vás!  

 

Kylie and Kendall Jenner

Úspešné modelky, influencerky, televízne osobnosti a podnikateľky. Po čom len siahnu, premenia na milióny dolárov. A ak sa na to pozrieme z obchodného hľadiska, jasať môže reštaurácia, odkiaľ si krásky objednávajú svoju obľúbenú Margheritu. Reklamu majú zaručenú, objednávky tiež!

 

Ed Sheeran

Obľúbený anglický spevák a textár na túto dobrotu nedá dopustiť. Veľa syru, veľa kečupu, čiže veľa všetkého, čo si na tejto pochúťke viete predstaviť. Pred koncertom, alebo po koncerte, Edovi je to srdečne jedno. Hlavne nech hladným neostane.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Homeslice

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

 

LeBron James

Kráľa Jamesa z basketbalového klubu Los Angeles Lakers sme museli spomenúť. Malá pizza mu nič nehovorí, basketbalista miluje tie s veľkosťou XXL. A keďže hovoríme o Amerike, pokojne môžeme pridať ešte jedno X. A čo na takú pizzu? Extra mozzarellu, parmezán, grilované kuracie mäso, morčacie mäso, olivy, cibuľku, aj špenát. A len tak mimochodom, XXL rozmery sú aj na Bistro.sk!

 

Objednaj obrázok