Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
25. február 2019

Toto všetko máte na tanieri podľa vášho znamenia!

Veríme, že náš špeciálny kulinársky horoskop vás pobaví!

 

BARAN

Ohnivé znamenie ovládané Marsom. Zrejme aj preto milujete pikantné, korenisté jedlá. Nikto síce netuší prečo, no s obľubou konzumujete dobroty s kôprom, medzi mäsami u vás vyhráva to morčacie. 

 

BÝK

Stojíte na zemi pevnými nohami, neznášate nepredvídateľné veci. Preferujete osvedčené a klasické jedlá, milujete k nim kvalitné vína. Chudé hovädzie mäso a ako dezert banánové pochúťky však môžu byť každý deň na zozname!

 

BLÍŽENCI

Všetko vás zaujíma, ste zvedavý nielen v práci, ale aj v kuchyni. Bežné recepty vám nič nehovoria, zvyčajne si vyberáte jedlá z woku, zbožňujete exotické ovocie, ktoré sa pomerne často objavuje na vašom tanieri. RAK

Sladkosti, sladkosti, sladkosti! To ste vy! Keď už ostatní okolo vás nedokážu ani dýchať, takí sú najedení, vy si objednáte ešte nejaký chutnučký dezert. Čokoláda, zákusky, tortičky a spol. vám vždy vyčaria spokojný úsmev na tvári. 

 

LEV

Luxusu neodoláte! Oblečenie, hodinky, topánky, nábytok a áno, aj vzácne jedlá. Ste skutočným labužníkom a často si objednávate jedlá, ktoré ani nepoznáte, no rozhodli ste sa ich ochutnať.

 

PANNA

Na tradičné slovenské jedlá nedáte dopustiť. Výborné bryndzové halušky, strapačky s kapustou, grilovaný oštiepok, kapustnica majú na vašom zozname čestné miesto. Navždy!VÁHY

Vo vašom živote má všetko svoje miesto, milujete poriadok. No pokiaľ ide o jedenie, jete piate cez deviate. Cestoviny, pizza, hamburger, pečené rebierka... Trochu uberte a dajte si na svojom jedálničku záležať!

 

ŠKORPIÓN 

Stačí vám chutná horúca polievka a cítite sa ako v siedmom nebi. Polievku si dáte každý deň, nielen cez víkendy, často si ich do práce aj objednávate. Ozaj, vyskúšali ste už aj tie exotickejšie?!

 

STRELEC

Na pizzu a cestoviny myslíte ešte aj vtedy, keď nie ste hladný. Paradajkové omáčky do slova a do písmena zbožňujete a tak trochu ľutujete, že ste sa nenarodili v Taliansku.KOZOROŽEC

Vo vašom prípade výrok - V zdravom tele, zdravý duch! - platí dvojnásobne. Na raňajky ovocný šalát, na obed šalát s lososom, na večeru s kuracím mäsom. Zhrešíte len občas. Obdivuhodné!

 

VODNÁR

Kráľ hamburgerov! Veľkých, šťavnatých, najlepšie hneď s hranolčekmi a nápojom. Potrpíte si na kvalitné mäso v hambáčoch a keď si ich už objednáte, chcete ich mať na stole čo najskôr! Chápeme!RYBY

Morské plody a sushi vymysleli zrejme pre vás. Tieto dobroty by ste jedli najradšej každý deň, no nerada sa piplete s prípravou. Aj preto si často objednávate, veď nech sa s jedlom pohrá niekto iný! Vy si už len pochutíte!

 

Objednaj obrázok