Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
18. február 2019

Úžasné: Toto všetko dokáže 1 krabica na pizzu!

Pizza patrí medzi obľúbené pochúťky na celom svete. Objednávame si ju, keď ku nám prídu kamaráti, rodina. Veď je to stále jednoduchšie a komfortnejšie, ako jej vlastnoručná príprava v kuchyni.

 

Chrumkavá pizza patrí nepochybne medzi chutné a praktické jedlá. Prinesú ju až k vašim dverám, nemusíte sa dlhé hodiny piplať s jej prípravou, všetci ju milujú a každý si môže vybrať takú, akú má rád. Áno, aj na Bistro.sk! A aby toho nebolo málo, fantasticky zasýti. 

 

Objednaj obrázok

 

Ak ste si teda pozvali priateľov domov, nemusíte pol dňa stráviť v kuchyni, je lepšie si objednať 4 - 5 rôznych kusov. Na Bistro.sk zaručene nájdete také, na ktoré máte práve s kamarátmi chuť. Potom už len vyniesť tie krabice do smetí...Teraz sa však podržte, spoločnosť Green Box navrhla skvelú krabicu na pizzu. Chceli zrejme zalichotiť "žienkam v domácnosti" a oslobodiť ich od umývania tanierov. 

 

Krabica jej totiž navrhnutá tak, že ju môžete roztrhať na menšie trojuholníky a tým držíte v rukách papierový tanierik na pizzu. Múdre hlavičky však mysleli aj na nedojedené kúsky. Krabica sa dá veľmi prakticky zložiť a ušetrí vám veľa miesta v domácnosti, poprípade v chladničke. Keďže prekvapení nikdy nie je dosť, pridávame ešte jednu absolútnu novinku. Nám na Bistro.sk rozhodne nie je ukradnutý osud našej planéty (veríme, že ani vám), preto pre vás pripravujeme hneď niekoľko ekologických možností. Sledujte nás pozorne aj naďalej, čoskoro sa dozviete viac!