Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
20. marec 2019

Pevné kosti a svaly: TOP jedlá s vysokým obsahom vitamínu D!

Existujú jedlá, ktoré vo vašej kuchyni nemôžu chýbať. Prečo? Lebo sú zdravé, bohaté na vitamíny a v neposlednom rade, keď sú dobre pripravené, budete ich chcieť jesť neustále! Odskúšané!

 

Ryby

Losos, sleď či tuniak patria medzi potraviny s najvyšším obsahom vitamínu D. A aby toho nebolo málo, aj srdce a mozog sa vám za takúto zdravú nádielku poďakujú. Tak objednajte a ochutnajte z Bistro.sk lososový šalát, grilovaného lososa, lososa na cesnakovej omáčke alebo taký grilovaný steak z tuniaka v sezamovej kruste. Mňammm!

 

Vajíčko

Vajíčka sú chutné, aj zdravé! Stačia výdatné raňajky a 10 % dennej dávky z vitamínu D máte v žalúdku. A nielen tam! Tak si doprajte fantastickú šunkovú omeletu alebo na obed opekanú ryžu s vajcom a zeleninou, kurací steak či bravčovú panenku s anglickou zeleninou a volským okom

 

Huby

Samozrejme, najlepšie z voľnej prírody, lebo tie obsahujú veľa vitamínu D. Máme vám predstavovať Con e Fungi alebo Con Proscuitto e Funghi? Alebo vám srdce piští radšej po hubovo - kuracom rizote? My určite ochutnáme všetko! 

 

Objednaj obrázok