Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
25. marec 2019

Chlapi, priznajte farbu: Týchto 5 vecí doma určite robíte!

Prednedávnom sme písali o tom, čo robia doma ženy bez chlapov. Teraz sme to otočili a trochu zovšeobecnili. Konkrétne spovede od chlapov však nečakajte, svoje najtajnejšie rituály si nechávajú len pre seba. No o týchto vieme!

 

Leňošenie

Bezpochyby prvé a čestné miesto! Poznáte chlapa, ktorý by sa nerád vyvaľoval posteli? Ešte lepšie, keď to môže robiť s ovládačom v ruke. Konečne ho nikto nebuzeruje, aby vstal, aby sa osprchoval, umyl si zuby, vyniesol smeti a podobné, veľmi otravné požiadavky od nežnejšieho pohlavia. 

 

Získavanie "veľmi dôležitých" informácií

Povinná jazda! Veď treba skontrolovať profily bývalých priateliek na Facebooku, pozrieť si fotky tej novej prsnatej recepčnej(najlepšie tie dovolenkové v plavkách) na Instagrame. Lebo táto veľmi príjemná a nenáročná aktivita sa v prítomnosti partnerky predsa nerobí!  

Hra na modela

Treba sa precítiť a dať to na totálneho mača! Pózovanie pred zrkadlom musí byť. Kontrola tricepsov, bicepsov, kociek na bruchu, dokonalého účesu, následné skonštatovanie s úsmevom, že ten obraz je vlastne fantastický. Aj keď to tak občas nie je!

 

Neviazaná zábava

XBOX, Playstation a hneď je z neho hrdina zachraňujúci svet, poprípade "pikantnejšie" magazíny aj filmy (že o tom nikto ani len netuší, ha-ha-ha)...

 

Online donáška jedla

Chrumkavá pizza, šťavnaté steaky, hamburgery, hranolčeky, grilované kuracie krídielka, pečené bravčové koleno, plnený rezeň... Hlad je nepriateľ, tak nech je jedlo vynikajúce a nech je toho veľa! Ešte šťastie, že Bistro.sk vyhovuje všetkým požiadavkám osamelého chlapa a objednané dobroty dokonca doručí priamo k dverám. Určite vyskúšajte!

 

Objednaj obrázok