Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
02. apríl 2019

Ochutnali by ste? Najbizarnejšie burgre z celého sveta

Korenisté hovädzie mäso, chrumkavé žemle, veľa syru a zeleniny! Len to by malo byť tajomstvom tohto dokonalého jedla? Nuž, v mnohých krajinách sveta o tom uvažujú ináč, aj preto sa v hambáčoch môže objaviť zmrzlina alebo javorový sirup.

 

Jurassic Park burger

Šialené burgre, ktoré vymýšľajú dvaja kreatívni chalani. Pôvodne grafici, ktorí si povedali, že musia vymyslieť niečo iné, nové a hlavne chutné. Thomas a Quentin zbehnú do potravín, nakúpia všetky ingrediencie a v kuchynke sa za hodinku aj pol zrodí napríklad aj takáto dobrota pripomínajúca film Jurský park. Pochutili by ste si? 

 

Kebab burger

Opäť len z kuchyne Thomasa & Quentina. Prezradili, že ich prestali baviť obedy v bufetoch, svetu chceli ukázať, že sa to dá aj ináč. A my musíme uznať, že mali pravdu! 

 

Sushi burger

Nedalo nám to a aj do tretice musíme spomenúť kreatívne nápady týchto dvoch chalanov. Tlieskame za dokonalý nápad spojenia západu a východu. 

 

Bizza

Neviete si vybrať medzi pizzou a hamburgerom? Žiadny problém, objednajte si bizzu a zabili ste dve muchy jednou ranou. Bizarný burger, presnejšie 2 v 1 sa v Amerike teší obrovskej popularite. 

 

Glamburger

Ak sa chystáte práve do Londýna a máte dosť peňazí, konkrétnejšie nebude vám ľúto obetovať 1 100 libier za jeden hamburger, tak ochutnajte Glamburger, ktorý obsahuje hriešne drahé ingrediencie ako kanadský homár, slaninu s javorovým sirupom, hľuzovku, údené kačacie vajíčko, plátky zo zlata a omáčku z manga a šampanského. 

 

Ak ste práve dostali chuť na poriadny burger, objednajte si z Bistro.sk! K dverám vám prinesú Royal, Zohan, Smokey aj pikantné a vegetariánske burgre. Dobrú chuť!

 

Objednaj obrázok

Zdroj: NetPincer