Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
14. marec 2020

Bezkontaktná objednávka, Bezkontaktná platba

Sme v tom spolu s vami

 

Všetkých nás na Slovensku čakajú náročné dni, týždne a možno aj mesiace. Bude to obdobie, kedy veľa vecí nebude fungovať tak ako predtým alebo nebude fungovať vôbec. Veríme, že budete zodpovední a tí, ktorí môžete ostanete doma. Vieme, že jedlo je dôležitou súčasťou nášho života a my robíme všetko pre to, aby si ho čo najviac z vás mohlo objednať aj v súčasnej situácii z pohodlia vášho domova.

Je to špeciálna situácia, na ktorú asi nikto z nás nebol pripravený. Snažíme sa dodržať naše štandardy pre vás. Navýšili sme počty Bistro kuriérov. Dispečeri aj kuriéri makajú na plné obrátky, aby sme dodržali čas donášky. Rovnako tak každá reštaurácia robí maximum pre to, aby vaše jedlo bolo kvalitné.

 

 

Bezkontaktná objednávka, bezkontaktná donáška

 

Ak sa chcete vyhnúť akémukoľvek kontaktu, môžete si objednať bezkontaktné doručenie jedla. Stačí ak zaplatíte vopred platobnou kartou a dohodnete sa telefonicky s kuriérom ešte pred prevzatím, aby vám objednávku nechal pred prvými dverami.

 

 

Zvýšili sme bezpečnosť

 

Kuriérov sme inštruovali o zvýšenej bezpečnosti a vybavili ich špeciálnymi dezinfekčnými prostriedkami. Extra dbáme na zvýšenú hygienu. Kuriéri si musia dávať pozor aj na to, s kým sa stretávajú a pokiaľ pociťujú symptómy akejkoľvek choroby, musia okamžite odísť z práce. Ak bol hociktorý kuriér v zahraničí, do práce sa môže vrátiť najskôr po 14 dňoch.

 

Pomôžte znevýhodneným vo svojom okolí

 

Susedka odvedľa alebo iní seniori či znevýhodnené osoby? Opýtajte sa, či im môžete pomôcť. Keď objednávate jedlo sebe, môžete do objednávky zahrnúť aj ich požiadavku.  Pomáhajme si v krízovej situácii, ako sa len dá. 

Ďakujeme, že ste s nami, a že nám veríte. Môžete sa na nás spoľahnúť, spolu to zvládneme.  Pevné zdravie želá tím Bistro.sk.