
Pizza Erik Economy
0 rec.
O nás
Matej
pondelok 17. marca 2025Martin
streda 12. marca 2025Tentokrat nemam co vytknut, tepla pizza, chutna, velmi rychlo dorucena…
Matej
sobota 08. marca 2025Už po 3x som nedostal klobasu na pizzu aj keď som ju chcel k tomu.Mimo toho Pizza a stangle boli fantastické.
Anna
nedeľa 16. februára 2025Patrik
nedeľa 26. januára 2025Martin
pondelok 20. januára 2025Klaudia
streda 15. januára 2025Erik
pondelok 13. januára 2025Katarína
štvrtok 02. januára 2025Richard
utorok 31. decembra 2024Niečo o nás
V roku 1992, keď som mal 18 rokov a pracoval v miestnej pekárni, ma oslovil kamarát, či by som nešiel pracovať do pizzerie. Za týždeň som sa naučil robiť pizzu a stal som sa tam jedným z najlepších pizzerov. Bola to pizzeria Ciao. Tu som dostal všetky potrebné základy. Do roku 1999 som pôsobil vo viacerých pizzeriach v Bratislave, až kým som sa nedostal do pizzerie San Marco v Dunajskej Lužnej. Majiteľ Claudio Pastorčič si na internete všimol, že budú majstrovstvá sveta v pečení pizze. Vznikla myšlienka ísť do Talianska a zúčastniť sa ich. Po príchode sme boli ohúrení atmosférou a umením pizzerov. Tento prvý ročník som sa umiestnil na 150. mieste z 300 pizzerov z celého sveta, čo tiež nebolo najhoršie. Po prvý krát v živote som videl na vlastné oči, že pizza sa nemusí len jesť, ale že sa s ňou dajú robiť aj divy. Či už výzdobou, alebo show s cestom pred upečením. Po tomto roku som sa pravidelne zúčastňoval majstrovstiev a naberal skúsenosti. V roku 2002 sa uskutočnili aj na Slovensku prvé majstrovstvá Slovenska v pečení pizze, ktoré sa konali v Bratislavskej Inchebe. Pripravil som si pizzu z bryndze s ktorou som sa umiestnil na 6. mieste z čoho som bol dosť sklamaný. Počas celého roka som sa zdokonaľoval a pripravoval na budúcoročné majstrovstvá Slovenska, ktoré sa taktiež konali v Inchebe. Tento rok boli tri disciplíny: v pečení pizze, o najširšiu pizzu a akrobacia. Všetky som s prehľadom vyhral a stal som sa tak majstrom Slovenska v pečení pizze 2003. Ešte v tomto roku som odišiel pracovať do Viedne do pizzerie Vittoria. Po roku som sa znova zúčastnil majstrovstiev v rovnakých troch disciplínach ale s tým rozdielom, že som reprezentoval Rakúsko. Tu som sa umiestnil na 25. mieste. V roku 2005 som v pečení pizze obsadil 12. miesto. Momentálne pôsobím v Pizzerii ERIK, kde ma môžete vidieť.
Donáška
Pondelok
10:00 – 21:00
Utorok
10:00 – 21:00
Streda
10:00 – 21:00
Štvrtok
10:00 – 21:00
Piatok
10:00 – 21:00
Sobota
10:00 – 21:00
Nedeľa
10:00 – 21:00
Obchodné detaily
Pizza Erik Economy
Erik Rudolf - Maestro Erik pizza
Dolnozemská cesta 1
85235 Bratislava - Petržalka
Register: Okresný úrad Bratislava, Číslo živnostenského registra: 110-193533
Register: 45414351
Platforma Komisie Európskej únie pre riešenie sporov online: https://ec.europa.eu/consumers/odr
Sme registrovaný obchodník. Ďalšie informácie o tom, ako sú upravené vzťahy medzi obchodníkom, Bistro.sk a zákazníkom.