Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
14. január 2019

Teraz sa podržte: Toto je najdrahšia pizza na svete!

Unikátnu dobrotu pripravujú v kanadskom Richmonde. Ak sa tam niekedy chystáte, začnite radšej už teraz šetriť.

PizzaAle teraz vážne! Exkluzívna pizza s homárom, ruským slaným kaviárom, tmavou aljašskou treskou, údeným lososom a tigrími krevetami je už nejaký ten čas hitom pizzerie Steveston a žne jeden úspech za druhým. Reštauráciu v prístave vďaka špecialitám poznajú v celej Kanade. 

"Nie je to klasická pizza na piatok," uviedol s hrdosťou v hlase majiteľ pizzerie, Nader Hatami. A my nemáme prečo mu neveriť, veď za túto mňamku by ste museli vysoliť rovných 450 dolárov, teda približne 399 eur. Pizza je zapísaná do Guinessovej knihy rekordov, takže sa definitívne „zatvorili dvere“ za predchádzajúcim držiteľom rekordu, šéfkuchárom Gordonom Ramseyom a jeho pizzou s bielymi hľuzovkami za 178 dolárov, čo je v prepočte 158 eur.

 

"V podstate som len skombinoval moje obľúbené ingrediencie," prezradil skromne Hatami. Podľa neho pizzu vytvoril z lásky k moru. Napriek vysokej cene si dobrotu objednajú najmenej osemkrát denne a mnoho hostí si objednáva aj druhú špecialitu reštaurácie, pizzu za 120 dolárov (106 eur). Pýtate sa, čo sa na nej nachádza? Okrem do chrumkava opečeného cesta za  túto cenu ochutnáte aj islandského kraba, amerického dúhového pstruha, homára a k tomu všetkému opečený cesnak.

Ak ste doteraz vydesene žmurkali, začnite sa usmievať od ucha k uchu a tento článok berte len ako čistú recesiu. My totiž máme pre vás aj výbornú, menej nákladnú správu. A tou je, že u nás na Bistro.sk nájdete chutné dobroty za oveľa, oveľa prijateľnejšie ceny. K objednávke stačia len štyri ťuknutia. Dokonca teraz hráte až o 20 000 eur. No nie je to fantastické?!

 

Objednaj obrázok

Zdroj: Trendmagazin