Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
16. január 2019

Test: Burger prezradí, aká je vaša osobnosť

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, že vizuálna stránka hamburgeru, ktorý vám najviac chutí, môže vypovedať zaujímavé informácie o vašej osobnosti a charaktere? Neveríte? Tak si urobte krátky test, v ktorom o vás burger vypovie viac, ako by ste čakali.

Testovačka

Test je veľmi jednoduchý. Stačí si spomedzi štyroch burgrov vybrať ten, ktorý je podľa vás najchutnejší.

 

Detailista

Ak ste si vybrali tanier s hamburgerom, na ktorom má všetko svoje miesto, patríte medzi vnímavých ľudí so zmyslom pre detaily. Ak sa pozriete na svoj pracovný stôl či domácnosť, určite máte všetko usporiadané a každá jedna vec má svoje miesto. Jednoducho milujete poriadok. Vaši blízky vedia, že ak niečo hľadajú, vy určite viete, kam ísť.

 

Pochabý

Je podľa vás najlepší burger s hranolčekmi aj dresingom spolu, aby sa všetky chute premiešali, tak sa zaraďujete k ľuďom, ktorí si k cieľu vyberajú väčšinou najjednoduchšiu cestu a problémy vyriešite prvým riešením, ktoré vás napadne. Občas sa môže stať, že na konci riešenia začnete polemizovať so slovami „keby som to spravil takto, mohlo to dopadnúť inak...“.

 

Plánovač

Aj vy si myslíte, že hamburger a hranolčeky sú dve rozdielne jedlá a dresing patrí iba k hranolčekom? Predsa burger má svoj vlastný. V tom prípade patríte k ľuďom, čo majú radi pravidlá a plánovanie. Nevyberiete sa napríklad na dovolenku bez toho, aby ste si v GPSke nepozreli a nenaplánovali cestu, nezistili možné obchádzky či obmedzenia. Vás skrátka nič neprekvapí.

Testovačka

Nekonfliktný

Myslíte si, že k hamburgeru vám nič netreba. Radšej si objednáte rovno dva, namiesto toho, aby ste si „skazili“ chuť hranolčekmi? Vitajte v klube pokojných ľudí. Vy sa nenecháte niečím rozhodiť ani vykoľajiť. Ste človek, ktorý sa vyhýba konfliktom a radšej hádkam predíde či ustúpi, než by sa mal dostať do ostrej výmeny názorov.

 

Tak čo, ktorý hamburger ste si vybrali? Dajte nám vedieť do komentára, čo ste sa o sebe dozvedeli.

 

A ak ste pri čítaní vlastností, ktoré o vás prezradil výber burgeru, vyhladli, jednoducho kliknite na Bistro.sk a objednajte si ten svoj obľúbený s hranolčekmi, dresingom alebo len tak.