Spojka roastery
Minimálna hodnota objednávky od 5,00 €
Cena doručenia od 1,09 € do 2,49 €
Čas doručenia od 30 do 40 min.
Item 1 of 5
Zobraziť všetko
- Espresso
- Filtrovaná káva
- Kapsule
Espresso
Juicy Grape
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: červené hrozno, krémová chuť s dochuťou černíc, KRAJINA PôVODU: Columbia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 88, 5, Tieto kávové čerešne? Dostávajú VIP zaobchádzanie v našej spracovateľskej hre! Začíname 24 hodinovou predbežnou fermentáciou v plastovom vrecku, čím im dávame ochutnať dobrý život, Nasleduje 24 hodinový čerešnový aerobik – áno, naše zrná zostávajú fit! Na večierku s dužinou Agrer je čas posunúť veci na vyššiu úroveň s ovocím, ktoré bolo dehydrované a rozdrvené, a zvýrazniť chuť na 5 dňovú anaeróbnu fiestu, Aby toho nebolo málo, nechali sme ich 10 dní mechanicky nasiaknuť chuťovou láskou s 5 dňovou chill prestávkou, aby sa všetky chutné vibrácie uzamkli, Nie je to káva, je to maratón chutí!
18.00 €
Golden Drops
16.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: korenie, sladký a jedinečný profil žltého ovocia, zázvor, škorice, KRAJINA PôVODU: Columbia, DRUH PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 86, 6, Golden drops bola vyvinutá 2 krokovým procesom, 24 hodinová fermentácia, po ktorej nasleduje 48 hodinové aeróbne spracovanie, následne je sušená 15 dní na slnku, Výsledkom je škoricová chuť s korenistým nádychom
16.00 €
Vinhal Tropical Fruit
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: víno, ananás, tropické ovocie, limetka, papája, KRAJINA PôVODU: Brazília, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 88, 25, Táto káva skutočne stojí za svojimi mimoriadne odlišnými vôňami a príchuťami, Je 2x prirodzene fermentovaná
18.00 €
Vinhal Grape Starfruit
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: jazmín, levanduľa, pomarančový kvet, kvetinový jazmín, biely čaj, KRAJINA PôVODU: Brazília, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 88, 00, Táto káva skutočne vyniká mimoriadne odlišnou vôňou a chuťou, Je 3x fermentovaná medom
18.00 €
Wild Catturon
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: kombinácia červeného a žltého ovocia zakončená šťavnatou chuťou, KRAJINA PôVODU: Columbia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, Táto káva prechádza 150-hodinovou fermentáciou, počnúc 36 hodinami aeróbnej fermentácie a prechodom do anaeróbnych podmienok v plastových vreckách, Následne prechádza fázou kontrolovaného mechanického sušenia v sile, ktorá trvá 8 dní pri teplotách pod 45 stupňov Celzia, Cieľom tohto starostlivého procesu je zachovať intenzívne chute vyvinuté počas fermentácie, Je to viac než len káva; je to chuťová cesta s pútavým príbehom
18.00 €
Fellow mix
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: zelený čaj, karamel, mandle, kyselina citrónová, mandarínka, pomaranč, KRAJINA PôVODU: Columbia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 87, 00, Kávový proces zahŕňa triedenie, oddeľovanie listov a kôstiek, po ktorom nasleduje elektronické a ručné triedenie na oddelenie neoptimálnej zrelosti, zelených, sušených a nedozretých čerešní, Ďalej sa na štandardizáciu profilu použije prírodná spracovaná anaeróbna fermentácia, Káva prechádza parabolickým prirodzeným sušením v troch fázach v priemere 15 dní v skleníkoch, aby sa efektívne využilo slnečné svetlo, Kontrola kvality zahŕňa vytlačenie každého SKU, aby sa zabezpečila konzistentnosť profilu a skóre, Káva sa skladuje vo vreciach Grainpro pri vlhkosti nižšej ako 40 % a teplote 20-25 °C v sklade, aby sa zachovala kvalita, Nakoniec sa káva melie vo vlastnej réžii prírodnou metódou a vákuovo balená do 24 kg škatúľ, aby sa uľahčilo stohovanie a zachovala sa kvalita
18.00 €
Amazing Java
12.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: citrusové ovocie, červené ríbezle, KRAJINA PôVODU: Nicaragua, SPôSOB PRAŽENIA: Espresso, SKÓRE: 85, 00, Kávový proces zahŕňa triedenie, oddeľovanie listov a kôstiek, po ktorom nasleduje elektronické a ručné triedenie na oddelenie neoptimálnej zrelosti, zelených, sušených a nedozretých čerešní, Ďalej sa na štandardizáciu profilu použije prírodná spracovaná anaeróbna fermentácia, Káva prechádza parabolickým prirodzeným sušením v troch fázach v priemere 15 dní v skleníkoch, aby sa efektívne využilo slnečné svetlo, Kontrola kvality zahŕňa vytlačenie každého SKU, aby sa zabezpečila konzistentnosť profilu a skóre, Káva sa skladuje vo vreciach Grainpro pri vlhkosti nižšej ako 40 % a teplote 20-25 °C v sklade, aby sa zachovala kvalita, Nakoniec sa káva melie vo vlastnej réžii prírodnou metódou a vákuovo balená do 24 kg škatúľ, aby sa uľahčilo stohovanie a zachovala sa kvalita
12.00 €
Bach
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: koňak, hrozienka, kandizovaný ibištek, KRAJINA PôVODU: Costa Rica, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 90, 00, 100% dužiny a nulový podiel vody, Očividná náročnosť tohto procesu vyžaduje perfektné načasovanie, V deň zberu sú kávové čerešničky poslané na sušenie na africké postele, Po 3 dňoch sa z nich odstráni koža, dužina sa stále zachováva, čerešničky prechádzajú ďalším procesom sušenia a zároveň aj fermentácie, V tomto bode už hrá veľkú rolu aj vhodné podnebie: minimum zrážok a veľa slnečného svitu, Navyše, táto špeciálna edícia je obohatená o zrenie v rumovom sude, Prirodzenému rumovému nádychu to tak dodáva naozajstný punc
18.00 €
Humming Bird
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: kvetinový, ibištek, čokoláda, čerešňa, KRAJINA PôVODU: Costa Rica, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 89, 00, V oblasti Tarrazú sa nachádza unikátna mikro-klíma: blízkosť vulkánu Irazú a mora zároveň, Počas úrodného obdobia sa trhanie burín robí ručne, nepoužívajú sa žiadne pesticídy ani hnojivá, Výsledkom je prirodzene sladká a šťavnatá kávová čerešnička, zbieraná a triedená ručne, Zaujímavým faktom je, že na zrnkách sa zámerne necháva malé percento (0-10%) dužiny, ktorá potom dopomáha prirodzene k fermentácií, Spracovanie yeast washed je spracovanie kvasinkovo fermentované, Je to prirodzená fermentácia s pomocou mikroorganizmov, ktoré sa nachádzajú na povrchu a pri kôstkach čerešničiek, Ide o dôsledne kontrolovaný proces, dôležité je správne načasovanie
18.00 €
Tierra de Dios
16.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: pistácie, mirabelka, čokoláda, KRAJINA PôVODU: Panama, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 87, 00
16.00 €
Gesha Spirits
25.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: sladká aromatická, kvetinová, kyselina citrónová, zelený čaj, citrónová tráva, pomaranč, KRAJINA PôVODU: Colombia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 89, 00, Táto Gesha prechádza procesom dvojitej fermentácie, ponorená do anaeróbneho slizu na 140 hodín, čím sa zvýrazňujú kvetinové a citrónové tóny, Po tomto 18-dňovom pobyte na slnku, obohatenom o kôru z mandarínky pre extra chuť, dodáva chuťovému profilu hĺbku, Ďalej absolvuje 25-dňovú stabilizačnú dobu po opaľovaní pred veľkým finále mletia
25.00 €
Filtrovaná káva
Comité: El Diamante
12.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL : citrusové ovocie, pomaranč, trstinový cukor, čierny čaj, sušené ovocie, KRAJINA PôVODU: Peru, SPôSOB PRAŽENIA: filter, SKÓRE: 84, 00, Mutácia Pache tohto Comité so svojím krásnym kvetinovým profilom zbiera chválu vždy, keď je ozdobou pohárového stola, Na širšej úrovni Origin pomohol zaviesť osvedčené postupy v tejto oblasti a pomohol miestnym farmárom dodať výrazne vylepšený produkt, Tunajší farmári sa natoľko zdokonalili, že teraz vysádzajú exotické odrody, medzi ktoré patrí aj Gejša, Ďalšie vylepšenia infraštruktúry sľubujú, že kávu v tomto regióne povýšia medzi najznámejšie v Peru
12.00 €
Juicy Grape
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: červené hrozno, krémová chuť s dochuťou černíc, KRAJINA PôVODU: Columbia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 88, 5, Tieto kávové čerešne? Dostávajú VIP zaobchádzanie v našej spracovateľskej hre! Začíname 24 hodinovou predbežnou fermentáciou v plastovom vrecku, čím im dávame ochutnať dobrý život, Nasleduje 24 hodinový čerešnový aerobik – áno, naše zrná zostávajú fit! Na večierku s dužinou Agrer je čas posunúť veci na vyššiu úroveň s ovocím, ktoré bolo dehydrované a rozdrvené, a zvýrazniť chuť na 5 dňovú anaeróbnu fiestu, Aby toho nebolo málo, nechali sme ich 10 dní mechanicky nasiaknuť chuťovou láskou s 5 dňovou chill prestávkou, aby sa všetky chutné vibrácie uzamkli, Nie je to káva, je to maratón chutí!
18.00 €
Golden Drops
16.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: korenie, sladký a jedinečný profil žltého ovocia, zázvor, škorice, KRAJINA PôVODU: Colombia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 86, 6, Golden drops bola vyvinutá 2 krokovým procesom, 24 hodinová fermentácia, po ktorej nasleduje 48 hodinové aeróbne spracovanie, následne je sušená 15 dní na slnku, Výsledkom je škoricová chuť s korenistým nádychom
16.00 €
Amazing Java
12.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: citrusové ovocie, červené ríbezle, KRAJINA PôVODU: Nicaragua, SPôSOB PRAŽENIA: Filter, SKÓRE: 85, 00, Kávový proces zahŕňa triedenie, oddeľovanie listov a kôstiek, po ktorom nasleduje elektronické a ručné triedenie na oddelenie neoptimálnej zrelosti, zelených, sušených a nedozretých čerešní, Ďalej sa na štandardizáciu profilu použije prírodná spracovaná anaeróbna fermentácia, Káva prechádza parabolickým prirodzeným sušením v troch fázach v priemere 15 dní v skleníkoch, aby sa efektívne využilo slnečné svetlo, Kontrola kvality zahŕňa vytlačenie každého SKU, aby sa zabezpečila konzistentnosť profilu a skóre, Káva sa skladuje vo vreciach Grainpro pri vlhkosti nižšej ako 40 % a teplote 20-25 °C v sklade, aby sa zachovala kvalita, Nakoniec sa káva melie vo vlastnej réžii prírodnou metódou a vákuovo balená do 24 kg škatúľ, aby sa uľahčilo stohovanie a zachovala sa kvalita
12.00 €
Vinhal Tropical Fruit
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: víno, ananás, tropické ovocie, limetka, papája, KRAJINA PôVODU: Brazíslia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 88, 25, Táto káva skutočne stojí za svojimi mimoriadne odlišnými vôňami a príchuťami, Je 2x prirodzene fermentovaná
18.00 €
Vinhal Grape Starfruit
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL : jazmín, levanduľa, pomarančový kvet, kvetinový jazmín, biely čaj, KRAJINA PôVODU: Brazília, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 88, 00, Táto káva skutočne vyniká mimoriadne odlišnou vôňou a chuťou, Je 3x fermentovaná medom
18.00 €
Wild Catturon
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: kombinácia červeného a žltého ovocia zakončená šťavnatou chuťou, KRAJINA PôVODU: Columbia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, Táto káva prechádza 150-hodinovou fermentáciou, počnúc 36 hodinami aeróbnej fermentácie a prechodom do anaeróbnych podmienok v plastových vreckách, Následne prechádza fázou kontrolovaného mechanického sušenia v sile, ktorá trvá 8 dní pri teplotách pod 45 stupňov Celzia, Cieľom tohto starostlivého procesu je zachovať intenzívne chute vyvinuté počas fermentácie, Je to viac než len káva; je to chuťová cesta s pútavým príbehom
18.00 €
Fellow mix
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: zelený čaj, karamel, mandle, kyselina citrónová, mandarínka, pomaranč, KRAJINA PôVODU: Columbia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, Kávový proces zahŕňa triedenie, oddeľovanie listov a kôstiek, po ktorom nasleduje elektronické a ručné triedenie na oddelenie neoptimálnej zrelosti, zelených, sušených a nedozretých čerešní, Ďalej sa na štandardizáciu profilu použije prírodná spracovaná anaeróbna fermentácia, Káva prechádza parabolickým prirodzeným sušením v troch fázach v priemere 15 dní v skleníkoch, aby sa efektívne využilo slnečné svetlo, Kontrola kvality zahŕňa vytlačenie každého SKU, aby sa zabezpečila konzistentnosť profilu a skóre, Káva sa skladuje vo vreciach Grainpro pri vlhkosti nižšej ako 40 % a teplote 20-25 °C v sklade, aby sa zachovala kvalita, Nakoniec sa káva melie vo vlastnej réžii prírodnou metódou a vákuovo balená do 24 kg škatúľ, aby sa uľahčilo stohovanie a zachovala sa kvalita
18.00 €
Bach
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: koňak, hrozienka, kandizovaný ibištek, KRAJINA PôVODU: Costa Rica, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 90, 00, 100% dužiny a nulový podiel vody, Očividná náročnosť tohto procesu vyžaduje perfektné načasovanie, V deň zberu sú kávové čerešničky poslané na sušenie na africké postele, Po 3 dňoch sa z nich odstráni koža, dužina sa stále zachováva, čerešničky prechádzajú ďalším procesom sušenia a zároveň aj fermentácie, V tomto bode už hrá veľkú rolu aj vhodné podnebie: minimum zrážok a veľa slnečného svitu, Navyše, táto špeciálna edícia je obohatená o zrenie v rumovom sude, Prirodzenému rumovému nádychu to tak dodáva naozajstný punc
18.00 €
Humming Bird
18.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: kvetinový, ibištek, čokoláda, čerešňa, KRAJINA PôVODU: Costa Rica, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 89, 00, V oblasti Tarrazú sa nachádza unikátna mikro-klíma: blízkosť vulkánu Irazú a mora zároveň, Počas úrodného obdobia sa trhanie burín robí ručne, nepoužívajú sa žiadne pesticídy ani hnojivá, Výsledkom je prirodzene sladká a šťavnatá kávová čerešnička, zbieraná a triedená ručne, Zaujímavým faktom je, že na zrnkách sa zámerne necháva malé percento (0-10%) dužiny, ktorá potom dopomáha prirodzene k fermentácií, Spracovanie yeast washed je spracovanie kvasinkovo fermentované, Je to prirodzená fermentácia s pomocou mikroorganizmov, ktoré sa nachádzajú na povrchu a pri kôstkach čerešničiek, Ide o dôsledne kontrolovaný proces, dôležité je správne načasovanie
18.00 €
Tierra de Dios
16.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: pistácie, mirabelka, čokoláda, KRAJINA PôVODU: Panama, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 87, 00
16.00 €
Gesha Spirits
25.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL: sladká aromatická, kvetinová, kyselina citrónová, zelený čaj, citrónová tráva, pomaranč, KRAJINA PôVODU: Colombia, SPôSOB PRAŽENIA: Omni roast, SKÓRE: 89, 00, Táto Gesha prechádza procesom dvojitej fermentácie, ponorená do anaeróbneho slizu na 140 hodín, čím sa zvýrazňujú kvetinové a citrónové tóny, Po tomto 18-dňovom pobyte na slnku, obohatenom o kôru z mandarínky pre extra chuť, dodáva chuťovému profilu hĺbku, Ďalej absolvuje 25-dňovú stabilizačnú dobu po opaľovaní pred veľkým finále mletia
25.00 €
Kapsule
Kikobero Organic Coffee, kapsule
15.00 €
200g, , CHUŤOVÝ PROFIL : Brusnice, červené zrelé ovocie, jablkový koláč, KRAJINA PôVODU: Uganda, SKÓRE: 84, 75, Káva Kikobero je výsledkom procesu jediného pôvodu s vysokokvalitnou arabikou, pestovanou podľa noriem ECOCERT ORGANIC CERTIFIED, Na jeho spracovaní sa podieľajú domorodí obyvatelia pohoria Elgon v Ugande
15.00 €